GEWIJZIGDE TARIEVEN. GEWIJZIGDE TARIEVEN.

We hebben onze tarieven aangepast.

 

Welkom bij de Nederlandse pagina's van Rumah di Desa-Bali.

 

Rumah di Desa-Bali is een homestay waar U lekker even weg kan vluchten van de drukte van grote plaatsen als Kuta en Denpasar.

 

Door de grote tuin kunt U besluiten om in en om het huis te blijven. Rumah di Desa-Bali bied U een ideale plek voor als U wat meer van Oost-Bali wilt zien.

Naast de adembenemende omgeving, waar U rustig van kan genieten, bent U binnen een half uur rijden op een aantal plekken op Bali die U echt gezien moet hebben.

Naast Tirtaganga op loopafstand, kunt U met de auto naar Pura Lempuyang, Amed Beach, Purah Besakih op de flanken van Gunung Agung, naar het meer in de krater van Gunung Batur of naar het koninklijke waterpaleis Taman Ajung. 

Een autoreis naar een van die plekken brengt U gegarandeerd langs de mooiste rijstvelden en adembenemende uitzichten.

 

Uw gastheer en gastvrouw hebben veel ervaring met Homestays. Zij kunnen U een beetje van het leven in het echte Bali laten proeven.

In Ababi is nog veel te vinden van het authentieke Bali met het echte dorpsleven en de dagelijkse aandacht voor de goden. U kunt zomaar in een ceremonie terecht komen.

 

Als U het wilt zorgen Uw gastheer en gastvrouw ervoor dat U 's morgens een heerlijk ontbijt krijgt en als U ervoor kiest, laten zij U ook kennis maken met de echte Balinese keuken.

(Maaltijden zijn niet inbegrepen in de huurpijs)

 

Nieuwsgierig geworden?

 

Kijk dan verder en zie hoe speciaal een verblijf in Rumah di Desa-Bali voor U kan zijn.